Wil jij een Oersterke
Virtual Assistant zijn?

Ja dat wil ik!

👉 Verlang jij naar een succesvol bedrijf als Virtual Assistant, maar denk je dat het moeilijk haalbaar is met jouw gezondheidsklachten?

👉 Ben je gestart als Virtual Assistant, maar lukt het niet om klanten te vinden die bij je passen?

👉 Voel je je overwhelmed door alles wat er op je afkomt bij de start van je VA business?

👉 Vertoon je (weer) please-gedrag en sta je hierdoor 24/7 klaar voor je klanten?

👉 Heb je moeite om te ondernemen als Virtual Assistant op jouw voorwaarden?

👉 Ben je een echte ondersteuner, maar ben je ook hoogsensitief?

👉 Ben jij een Nachtuil en functioneer je daardoor niet goed tijdens kantoortijden?

 

Meerdere vragen herkenbaar?

I feel you! Als ervaringsdeskundige met grillige energie ben ik ontzettend blij en dankbaar dat ik nu mijn ideale werkleven op mijn eigen voorwaarden heb gecreëerd door met de juiste tools te gaan ondernemen. I love it!

Met behulp van coaching en de juiste ondernemersleefstijl heeft mijn gezondheid zo’n enorme boost gekregen en voel ik mij nu fitter en gelukkiger dan in de 15 jaar hiervoor. Het zelf kunnen bepalen waar, wanneer en met wie je wilt werken is echt een must als je een grillig energieniveau hebt.

Als VA Business & Lifestyle Mentor help ik jou met het vormgeven van je ideale VA business EN het verbeteren van je leefstijl, zodat jij ook die Oersterke VA wordt die je graag wilt zijn!

Succesvol zijn als VA zit hem voor jou niet in die 5k+ omzet per maand, maar je hebt wel het verlangen om lekkerder in je vel te zitten en niet geleefd te worden door de waan van de dag. Jij weet ook dat dit enorm bijdraagt aan het aantrekken van je ideale klanten, MAAR……..

Je zit met zoveel vragen!

Hoe weet ik wie mijn ideale klant is? Hoe val ik op tussen alle andere VA’s? Hoe voer ik een goed kennismakingsgesprek? Welke tools moet ik onder de knie hebben? Hoe ga ik om met afwijzingen? Er komt teveel op je af en je hebt accountability nodig. 

Je mist handvatten en sturing en wilt graag een sparringpartner die je helpt met het stellen van realistische doelen. Iemand die je ook helpt om vol zelfvertrouwen met de juiste klanten aan de slag te gaan.

En daarom ben ik er voor jou als steun en toeverlaat!

Ik laat je aan de hand van mijn kennis en ervaringen zien wat wel en niet werkt bij het reilen en zeilen van een VA business.

Heb jij een liefdevolle schop onder je kont nodig om je VA business nu echt zo in te gaan richten zodat je gaat ondernemen op jouw voorwaarden?

Laat mij jou dan intensief helpen door middel van het ‘Fit for VA traject’. Het 1 op 1 coachingstraject waarin ik je 3 maanden begeleid om die Oersterke Virtual Assistant te worden die je graag wilt zijn.

  Weet je hoe het voelt als je een Oersterke Virtual Assistant bent?

  • Je bent trots op jezelf
  • Je hebt veel meer zelfvertrouwen
  • Je weet hoe je om moet gaan met tegenslagen
  • Je ziet de mogelijkheden om met jouw energieniveau je eigen bedrijf te runnen
  • Je weet klanten aan te trekken die volledig bij je passen
  • Je hebt je bedrijf zo ingericht dat het bij je past
  • Je weet hoe je je energie optimaal kunt managen
  • En je leert ook geduld te hebben dat het juiste pad voor je openligt.

  Wil jij dit ervaren? Dan is het tijd voor die duik!

   

  Spring in het diepe, want het ondiepe doet zeer

  “Wat ben ik blij en dankbaar dat ik Stefanie heb gevonden!
  Allereerst was ze heel benaderbaar en “real” vanaf het eerste moment dat ik haar vond en contact met haar op LinkedIn opnam.
  Ze is zeer professioneel, goed georganiseerd, de tools die ze gebruikt zijn heel up to date. Het klikte heel goed om samen met haar te werken. Haar hulp betekent veel voor me. Ze snapt je echt, beantwoordt netjes al je vragen en daarom blijf ik bij haar, omdat ik weet dat ze mijn cheerleader zal zijn en me zal helpen groeien.
  Ik wil Stefanie oprecht aanbevelen aan alle aspirant-VA’s en eigenlijk niet alleen aan de beginnende VA’s. Echt een sparring partner.”

  Roxana

  Rox VA Solutions

  Een traject op maat gemaakt voor jou

   

  In 3 maanden gaan we jouw ideale VA business inrichten en wordt je klaargestoomd voor de start bij nieuwe klanten en nemen we je huidige klanten onder de loop.

  We gaan aan de slag met energie- en verwachtingsmanagement, praktische tools, netwerken, je ideale klant vinden, je online zichtbaarheid en nog veel meer!

  Ik help je door te inspireren, motiveren en accountable te houden. En je profiteert van mijn grote (ondernemers)netwerk. Ik geef regelmatig opdrachten door aan andere Virtual Assistants.

   

  Dit is wat we gaan doen

   

  • Een kick-off sessie waarin we o.a. je doelen gaan stellen en je intenties neer gaan zetten. Dit mag live in Lelystad of online.
  • Iedere maandag een check-in via whatsapp
  • Om de week een coachcall van 1 uur
  • Opdrachten aan de hand van 6 door jou gekozen thema’s om echt te gaan transformeren naar de Virtual Assistant die jij wilt zijn.
  • Feedback op je opdrachten
  • Uitleg van praktische tools om te kunnen starten als VA
  • Handige Templates voor je sales, content en samenwerkingen.
  • Onbeperkt whatsapp en mail support
  • Een leuke en nuttige verrassing in je brievenbus
  • NIEUW: Energiemanagement Workshop ‘Fit for VA’ aan de hand van de OERsterk pijlers
  • Investering: €650,- per maand (excl btw)

   

  Als je mijn hulp inschakelt dan ga je vertrouwen krijgen dat jouw veerkracht volledig in je voordeel gaat werken om te werken als zelfstandig VA.

  Je leert om zelfverzekerd te gaan doorstarten met je VA bedrijf. Je voelt je krachtiger dan ooit tevoren. Je gelooft in je eigen kunnen, want alles zit al in jou! Je moet het alleen nog leren zien!

  En wist je dat je door je gezondheidsklachten JUIST een inspiratiebron bent voor gezonde ondernemers? Je bent ze echt een stapje voor doordat jij naar je lijf hebt leren luisteren.

  Wil jij graag intensief  1 op 1 begeleid worden met het opstarten of doorstarten van je VA business? En wil jij meteen antwoord op jouw vragen?

  Dan is het 1 op 1 Fit for VA traject echt iets voor jou!

  “Stefanie heeft Super tentakels!
  Bij Stefanie heb ik een op maat gemaakt coachingstraject gevolgd om mijn VA onderneming een fijne basis te geven. Als (startende) ondernemer kom je er al snel achter dat ondernemen echt een vak apart is. Het is fijn als iemand dan helpt met begeleiden, richting geeft en je accountable houdt. 
  Het fijne hierbij aan Stefanie vond ik dat zij zich aan past aan wat voor mij goed werkte, regelmatig checkt hoe het gaat en ook met veel voorbeelden uit de praktijk komt. 
   
  Door de begeleiding van Stefanie weet ik nu beter wie mijn ideale klant is, hoe ik mijn werkweek graag wil vullen en heb ik geleerd hoe ik de lead kan nemen bij het werken met nieuwe klanten. Van het zoeken naar klanten tot en met de evaluatie, na dit traject kun jij de wereld aan. 

  Een fijne bonus is het netwerk van Stefanie, dat is absoluut goud waard. Je leert zelf netwerken en krijgt hier veel tips in, maar doordat zij jou beter leert kennen ziet zij ook mooie samenwerkingskansen tussen jou en ondernemers die op zoek zijn naar ondersteuning.
  Need I say more? Ik denk het niet… 
  100% tevreden!”
  Isaura

  Zindzi VA

  Ben jij als Virtual Assistant gestart omdat je moeite hebt om je baan te behouden?

  Of past een baan in loondienst niet vanwege je verminderde energie?

  Zoek je naar mogelijkheden om beter om te kunnen gaan met je chronische klachten door te gaan ondernemen?

  Ik ga graag samen met jou onderzoeken hoe jij je ideale VA business kunt creëren en begeleid je om dit waar te gaan maken.

  Want ik gun het JOU ook om een Oersterke Virtual Assistant te zijn!

  Vraag & Antwoord

  Voor wie is het Fit for VA traject?

  Het traject is voor Virtual Assistants die willen opstarten of willen doorstarten met hun VA business. Voor VA’s die meer energie en focus willen in hun bedrijf en de ambitie hebben om met behulp van ondernemen beter in hun vel te zitten.

  Voor wie is het Fit for VA traject niet?

  Als jij een VA (to be) bent en per se meer dan 5k omzet per maand wilt halen en het normaal vind om over je lichamelijke grenzen te gaan.

  Waar word ik bij het Fit for VA traject bij geholpen?

  We bouwen samen aan een VA business die energetisch passend is voor jou, zodat jij de vitale voordelen merkt van het ondernemerschap. We gaan in ieder geval aan de slag met je energiemanagement en het stellen van doelen. De rest hangt af van wat jij op dit moment nodig hebt. Aan de hand van een vragenlijst met o.a. thema’s maak ik een op maat gemaakt traject voor jou.

  Mag ik ook in termijnen betalen?

  Dat kan zeker. Je mag in 1, 3 of 6 termijnen betalen.

  Op welke manier gaan we communiceren tijdens het traject?

  We gaan communiceren via coachcalls via Zoom en de kick-off kan fysiek in Lelystad. Ook communiceren we via een samenwerkingsbord in Trello en via (spraak)berichten in whatsapp.

  Ga je helemaal AAN bij het lezen over dit traject?

  Laten we dan online kennismaken. Ik help je heel graag op weg naar ondernemen volgens jouw natuurlijke ritme en energieniveau, zodat jij floreert in je online VA business!

   Nachtuilenpost ontvangen?

  Ik ben een Nachtuil en werk graag in de stille avonduren.
  Wil jij graag wijze raad
  en een eerlijk inkijkje in het leven van een Nachtuil?

  Schrijf je dan hiernaast in voor de Nachtuilenpost!

  In deze regelmatige mail deel ik mijn inzichten in mijn ondernemersreis.

  Ik deel de leuke momenten EN mijn geleerde lessen waar jij ook veel aan hebt.

  Uiteraard ’s avonds laat geschreven en in je mailbox!

  Lees hier mijn Privacyverklaring