06-122 56 297 stefanie@regelsteefbs.nl

Verlang jij naar

 • Concrete en haalbare doelen stellen die helemaal passen bij jou en jouw bedrijf?
 • Meer rust, reinheid en regelmaat in je planning?
 • Afscheid kunnen nemen van dat gevoel van overwhelm?
 • Die successen eens te gaan zien en te vieren in je VA business?

En ook naar:

 • Iemand die zich goed kan inleven in jou en jouw struggles in het ondernemerschap als Virtual Assistant?
 • Iemand die regelmatig feedback geeft op je content?
 • Iemand die je scherp houdt en jou regelmatig AAN zet?

Je doet als Virtual Assistant mee met groepstrajecten of je hebt een VA-opleiding gedaan, maar het helpt jou niet om consequent aan je doelen te werken. Je mist iemand die jou 1 op 1 accountable houd. En dan niet iemand voor de klets, maar echt even iemand die kritisch meekijkt met je doelen en je scherp houdt. Je bent maar wat aan het aanmodderen – net als in loondienst- en blijft maar geleefd worden door de waan van de dag.

Dat is zo jammer! Ik gun jou als startende VA een bedrijf dat behapbaar is voor jou. Het is namelijk zo belangrijk dat jij je VA business kunt dragen en jezelf kunt ‘managen’. En dit is moeilijk te voelen als je nog aan het opstarten bent. Jij bent namelijk een Multipotential, verzuipt bijna in al die keuzes en bent altijd met heel veel dingen tegelijk bezig, zowel in je bedrijf als in je privéleven. Jij weet heel goed dat ondernemen een lifestyle is. En je weet dat je aan meerdere ‘knoppen’ in je leven moet draaien om het te laten stromen in je VA business, maar je ziet het niet in je eentje. Je wilt graag hulp van een VA die al verder is dan jij, maar niet van iemand die in je nek zit te hijgen.

Daarom heb ik nu iets heel moois en passends voor jou!

 

Het 1 op 1 Accountability traject: ‘Geregeld met Steef’

 

Dit is een op maat gemaakt 1 op 1 accountability traject van 6 maanden met frequent iedere maand een sessie met RegelSteef.

 

Dit is wat je krijgt

 • Een online kick-off sessie waarin we jouw doelen gaan stellen voor over 6 maanden. Hiervoor gebruiken we o.a. het spinnenweb van Positieve Gezondheid.
 • Iedere maand een sparsessie waarin we een maanddoel stellen en intenties neerzetten
 • Tijdens de sparsessie ben ik jouw vraagbaak en coach voor de struggles waar je mee zit
 • We werken samen in een Trellobord, waarin je iedere maand uiterlijk 1 dag voor de volgende call je vragen kunt stellen.
 • Meteen na iedere call ontvang je de opname en mindmaps
“Stefanie heeft Super tentakels!
Bij Stefanie heb ik een op maat gemaakt coachingstraject gevolgd om mijn VA onderneming een fijne basis te geven. Als (startende) ondernemer kom je er al snel achter dat ondernemen echt een vak apart is. Het is fijn als iemand dan helpt met begeleiden, richting geeft en je accountable houdt. 
Het fijne hierbij aan Stefanie vond ik dat zij zich aan past aan wat voor mij goed werkte, regelmatig checkt hoe het gaat en ook met veel voorbeelden uit de praktijk komt. 
 
Door de begeleiding van Stefanie weet ik nu beter wie mijn ideale klant is, hoe ik mijn werkweek graag wil vullen en heb ik geleerd hoe ik de lead kan nemen bij het werken met nieuwe klanten. Van het zoeken naar klanten tot en met de evaluatie, na dit traject kun jij de wereld aan. 

Een fijne bonus is het netwerk van Stefanie, dat is absoluut goud waard. Je leert zelf netwerken en krijgt hier veel tips in, maar doordat zij jou beter leert kennen ziet zij ook mooie samenwerkingskansen tussen jou en ondernemers die op zoek zijn naar ondersteuning.
Need I say more? Ik denk het niet… 
100% tevreden!”
Isaura

ZindziVA

Na dit traject heb je

 • inzicht gekregen in welke stappen de juiste zijn in jouw startende VA-business

 

 • door welke manier van doelen stellen het beste bij je past

 

 • tools gekregen om je doelen te stellen en te behalen

 

 • passend advies en inspiratie gekregen over het ondernemen als Virtual Assistant

 

 • Geprofiteerd van mijn gouden netwerk, waardoor jij je netwerk kunt uitbreiden.

 

Met behulp van een vooraf ingevulde vragenlijst en het instrument van Positieve gezondheid help ik jou met het stellen en behalen van doelen voor over 6 maanden. Je krijgt frequent 1 keer per maand een sparsessie met mij. Jij mag bepalen of dat een coachcall of brainstormsessie wordt. Of een combinatie daarvan. We kunnen een thema bepalen per call, maar het hoeft niet.
En ondertussen zorg ik ervoor dat ik met behulp van de juiste tools jou accountable houd bij het behalen van jouw doelen.
Tijdens een brainstormsessie gaan we thematisch aan de slag en maken we gebruik van de digitale tool Miro, waarin we een mindmap gaan maken.
Tijdens de laatste sparsessie evalueren we je doelen en kijken we of een vervolg zinvol is voor jou. Bijvoorbeeld een verlenging van het traject of intensievere coaching met behulp van het VA Mentortraject.

De investering voor het ‘Geregeld met Steef’ traject is € 150,- (excl btw) per maand. Dit wordt maandelijks gefactureerd.

“Wat ben ik blij en dankbaar dat ik Stefanie heb gevonden!
Allereerst was ze heel benaderbaar en “real” vanaf het eerste moment dat ik haar vond en contact met haar op LinkedIn opnam.
Ze is zeer professioneel, goed georganiseerd, de tools die ze gebruikt zijn heel up to date. Het klikte heel goed om samen met haar te werken. Haar hulp betekent veel voor me. Na de eerste brainstormsessie zie ik al resultaat van het toepassen van wat we besproken hebben. Ze denkt met je mee en stuurt je zelfs door naar de website van andere collega’s in de branche voor iets wat niet haar specialisatie is. Hoe cool is dat!?
Ze snapt je echt, beantwoordt netjes al je vragen en daarom blijf ik bij haar, omdat ik weet dat ze mijn cheerleader zal zijn en me zal helpen groeien.
Ik wil Stefanie oprecht aanbevelen aan alle aspirant-VA’s en eigenlijk niet alleen aan de beginnende VA’s. Echt een sparring partner.”

Roxana

Rox VA Solutions