Heb jij behoefte aan die stok achter de deur?

Ja dat heb ik nodig

Verlang jij naar

 • Concrete en haalbare doelen stellen die helemaal passen bij jou en jouw bedrijf?
 • Meer rust, reinheid en regelmaat in je planning?
 • Afscheid kunnen nemen van dat gevoel van overwhelm?
 • Die successen eens te gaan zien en te vieren in je business?

En ook naar:

 • Iemand die zich goed kan inleven in jou en jouw struggles in het ondernemerschap?
 • Iemand die regelmatig feedback geeft op je content?
 • Iemand die je scherp houdt en jou regelmatig AAN zet?
 • Iemand die meedenkt over het optimaliseren van jouw leefstijl?

Je hebt al meerdere ondernemerscursussen gevolgd, maar het helpt jou niet om consequent aan je doelen te werken. Je mist iemand die jou 1 op 1 accountable houd. En dan niet iemand voor de klets, maar echt even iemand die kritisch meekijkt met je doelen en je scherp houdt. Je bent maar wat aan het aanmodderen – net als in loondienst- en blijft maar geleefd worden door de waan van de dag.

Dat is zo jammer! Ik gun jou een bedrijf dat behapbaar is voor jou. Het is namelijk zo belangrijk dat jij je business kunt dragen en jezelf kunt ‘managen’. En dit is moeilijk te voelen als je zelf allemaal probeert op te lossen. Jij bent namelijk een Multipotential, verzuipt bijna in al die keuzes en bent altijd met heel veel dingen tegelijk bezig, zowel in je bedrijf als in je privéleven. Jij weet heel goed dat ondernemen een lifestyle is. En je weet dat je aan meerdere ‘knoppen’ in je leven moet draaien om het te laten stromen in je business, maar je ziet het niet in je eentje. Je wilt graag hulp van een ondernemer die al verder is dan jij, maar niet van iemand die in je nek zit te hijgen.

Daarom heb ik nu iets heel moois en passends voor jou!

 

Het 1 op 1 Accountability traject ‘Geregeld met Steef’

Dit is een op maat gemaakt 1 op 1 accountability traject van 6 maanden met frequent iedere maand een sessie met RegelSteef.

 

Dit is wat je krijgt

 • Een online kick-off sessie (van 1,5 uur) waarin we jouw doelen gaan stellen voor over 6 maanden.
 • Tijdens de eerste twee maanden twee keer per maand een sparsessie en daarna maandelijks één sparsessie. Hierin stellen we doelen en bespreken we gedane en nieuwe acties.
 • Tijdens de sparsessie (van 1,5 uur) ben ik jouw vraagbaak en coach voor de dingen waar je tegenaan loopt.
 • We werken samen in een Trellobord, waarin je al je vragen kunt verzamelen.
 • Meteen na iedere call ontvang je de opname en mindmaps
 • BONUS: OERsterk Energiemanagement Workshop

“Stefanie, online community manager Dementie academie en mijn liefdevolle stok achter de deur.

Ik was al langer aan het nadenken over het inschakelen van een VA. Had het gevoel dat ik wel wat ondersteuning kon gebruiken, vooral bij het daadwerkelijk uitvoeren van alle ideeën die ik heb. Vanaf januari 2023 is Stefanie gestart als online community manager van de Dementie academie. En ik weet nu al dat ik niet meer zonder kan.
Stefanie snapt wat mijn ambities zijn met de Dementie community, ze is pro-actief, accuraat, heeft goede ideeën en helpt me bij het aanbrengen van structuur, overzicht en consistentie. Daarbij geeft ze zelf ook goed haar eigen grenzen en voorwaarden aan. Vanaf onze eerste kennismaking hadden we al een klik. En hoewel het thema dementie nieuw voor haar is, leert ze snel en wordt ze steeds enthousiaster over het onderwerp.
En ook ik leer bij, Stefanie introduceerde Trello. Op deze online projectmanagement tool verzamelen we alle ideeën, content en visuals en verdelen we de taken.
Zeg nou zelf, zo’n liefdevolle stok achter de deur wil jij toch ook?”

Saskia Danen-De Vries

Dementie Academie

Na dit traject heb je

 • inzicht gekregen in welke stappen passen om jouw business te laten groeien en bloeien.

 

 • door welke manier van doelen stellen het beste bij je past

 

 • tools gekregen om je doelen te stellen en te behalen

 

 • passend advies en inspiratie gekregen over online ondernemen

 

 • Geprofiteerd van mijn gouden netwerk, waardoor jij je netwerk kunt uitbreiden.

 

Ik help jou met het stellen en behalen van doelen voor over 6 maanden. Je krijgt frequent 2 keer per maand een sparsessie met mij. Jij mag bepalen of dat een coachcall of brainstormsessie wordt. Of een combinatie daarvan. We kunnen een thema bepalen per call, maar het hoeft niet.
En ondertussen zorg ik ervoor dat ik met behulp van de juiste tools jou accountable houd bij het behalen van jouw doelen.
Tijdens een brainstormsessie gaan we thematisch aan de slag en maken we gebruik van de digitale tool Miro, waarin we een mindmap gaan maken.
Tijdens de laatste sparsessie evalueren we je doelen en kijken we of een verlenging van het traject zinvol is voor jou.

Jouw investering is €200,- per maand (excl btw) 

“Stefanie heeft Super tentakels!
Bij Stefanie heb ik een op maat gemaakt coachingstraject gevolgd om mijn VA onderneming een fijne basis te geven. Als (startende) ondernemer kom je er al snel achter dat ondernemen echt een vak apart is. Het is fijn als iemand dan helpt met begeleiden, richting geeft en je accountable houdt. 
Het fijne hierbij aan Stefanie vond ik dat zij zich aan past aan wat voor mij goed werkte, regelmatig checkt hoe het gaat en ook met veel voorbeelden uit de praktijk komt. 
 
Door de begeleiding van Stefanie weet ik nu beter wie mijn ideale klant is, hoe ik mijn werkweek graag wil vullen en heb ik geleerd hoe ik de lead kan nemen bij het werken met nieuwe klanten. Van het zoeken naar klanten tot en met de evaluatie, na dit traject kun jij de wereld aan. 

Een fijne bonus is het netwerk van Stefanie, dat is absoluut goud waard. Je leert zelf netwerken en krijgt hier veel tips in, maar doordat zij jou beter leert kennen ziet zij ook mooie samenwerkingskansen tussen jou en ondernemers die op zoek zijn naar ondersteuning.
Need I say more? Ik denk het niet… 
100% tevreden!”
Isaura

ZindziVA