06-122 56 297 stefanie@regelsteefbs.nl

 

 

Wie ben ik?

Na 15 keer verhuizen en het prille moederschap ben ik nu volledig fan van rust, reinheid en regelmaat. Het vele thuiszitten en thuiswerken tijdens de lockdowns heeft mijn hoofd en lijf veel goed gedaan. Door jarenlange lichamelijke klachten, na een Pfeiffer- en Lyme-infectie in mijn studententijd, ging ik vaak over mijn fysieke grens heen. Nu heb ik met veel hulp bij het zoeken naar de juiste leefstijl, waaronder aangepaste voeding, verminderen van stress en minder intensief sporten, mijn energie goed onder controle gekregen en luister ik altijd naar mijn lijf.

Toen ik in 2017 door mijn werkgelukcoach werd getipt op het vak van Virtual Assistant dacht ik: JA dit is het! En wat ben ik blij dat ik dit werkelijkheid heb gemaakt! Mijn eigen tijd indelen en samenwerken met mensen waar ik een klik mee heb. Op mijn eigen voorwaarden werken en de diensten aanbieden waar ik goed in ben en die ik ontzettend leuk vind om te doen.

Dan kan ik in een flow werken en zit ik goed in mijn vel! Zo kan ik A-synchroon werken, zoals ’s avonds of in het weekend, dan maak ik mijn gouden uren. Oftewel ik pak die energiemomenten en werk effectiever!

Het leren luisteren naar je lijf en hierdoor slimmer gaan werken, dat ga ik andere ondernemers ook leren! 

Een combinatie van zakelijke ondersteuning en vitaliteitsadvies is de perfecte combi waar ik ondernemers in de afgelopen 3 jaar mee heb geholpen. Ik neem randzaken uit handen en geef handvatten om focus en overzicht te creëren. Brainstormen, content bedenken en redigeren op het gebied van vitaliteit, inclusie en creativiteit daar ga ik van AAN.

Het is nu mijn missie om startende VA’s te helpen met het creëren van hun ideale bedrijf, zodat zij ook die gezondheidsvoordelen gaan ervaren!

Ik ben Stefanie Bakx, 39 jaar, samenwonend met Arno en mama van Pepijn (4). Sinds 2021 wonen we in het groene en rustige Lelystad. 6 minuutjes lopen naar mijn schoonouders en 10 minuutjes lopen naar mijn schoonzus. Heel fijn de familie zo dichtbij.

Ik ben opgegroeid in een kunstzinnig gezin in een prachtige oude Drentse woonboerderij met een poppenmuseum en ik was een echt paardenmeisje.

Na mijn studies Office Management en Kunstbeleid en Management heb ik ruim twaalf jaar werkervaring opgedaan in ondersteunende functies in internationale organisaties in de Randstad. Van beeldende kunst, gemeente tot aan de handel.

Ik ben een Multipotential, Manifesting Generator en een Blauw gedragstype. Dus: leergierig, praktisch ingesteld, zelfredzaam, flexibel en punctueel en laat niet meer los tot ik mijn doel geregeld heb.

 

Mijn kernwaarden zijn:

Vertrouwen, Openheid, Praktisch,

Zorgvuldigheid en Creativiteit.

Wil je meer RegelSteef? Volg mij dan dagelijks op Instagram stories op @stefanie_regelsteef

Leuke weetjes over Steef

Ik ben hooked aan koude training! Aan het begin van mijn werkdag dip ik in een koud badje in de tuin of ik neem een koude douche. Ik ervaar sindsdien zoveel meer energie en blijheid!

Ik  ben niet bang voor levensechte poppen. We haddden er vroeger meer dan 300 van staan in een museum in onze boerderij. Ik moest er doorheen lopen naar mijn slaapkamer. In het donker.

Ik werd Nederlands kampioen op mijn 13e met een dressuur viertal bij de pony’s. De discipline zat er al vroeg in. Klein meevallertje: mijn stiefmoeder zat in de jury.

We hadden er in 2017 al bijna voor getekend, werken en wonen op Bonaire. Wat een blij lijf krijg ik op dat eiland! Door middel van huizenruil kunnen we nu vaker voor langere tijd op dit prachtige eiland verblijven!

Wat anderen over mij zeggen

“Stefanie heeft Super tentakels! Bij Stefanie heb ik een op maat gemaakt coachingstraject gevolgd om mijn VA onderneming een fijne basis te geven. Als (startende) ondernemer kom je er al snel achter dat ondernemen echt een vak apart is. Het is fijn als iemand dan helpt met begeleiden, richting geeft en je accountable houdt. 
Het fijne hierbij aan Stefanie vond ik dat zij zich aan past aan wat voor mij goed werkte, regelmatig checkt hoe het gaat en ook met veel voorbeelden uit de praktijk komt. 
 
Door de begeleiding van Stefanie weet ik nu beter wie mijn ideale klant is, hoe ik mijn werkweek graag wil vullen en heb ik geleerd hoe ik de lead kan nemen bij het werken met nieuwe klanten. Van het zoeken naar klanten tot en met de evaluatie, na dit traject kun jij de wereld aan. 

Een fijne bonus is het netwerk van Stefanie, dat is absoluut goud waard. Je leert zelf netwerken en krijgt hier veel tips in, maar doordat zij jou beter leert kennen ziet zij ook mooie samenwerkingskansen tussen jou en ondernemers die op zoek zijn naar ondersteuning.
Need I say more? Ik denk het niet… 
100% tevreden!”
Isaura

Zindzi VA

“Better Steef than Sorry! is niet voor niks de pay-off van deze talentvolle VA. We hebben Regelsteef ingehuurd om ons te helpen bij een project. Ze zorgde voor de structuur, het overzicht en het geweten. Stefanie hield ons scherp en voegde waarde toe door ervaringen en ideeën te delen. Ik kan absoluut aanbevelen met deze 1000-poot samen te werken. Voor ons is het zeker ook niet de laatste keer.”

Crystal Ziel

Directeur, Natuurlijk Inclusief

“Stefanie, online community manager Dementie academie en mijn liefdevolle stok achter de deur.

Ik was al langer aan het nadenken over het inschakelen van een VA. Had het gevoel dat ik wel wat ondersteuning kon gebruiken, vooral bij het daadwerkelijk uitvoeren van alle ideeën die ik heb. Vanaf januari 2023 is Stefanie gestart als online community manager van de Dementie academie. En ik weet nu al dat ik niet meer zonder kan.
Stefanie snapt wat mijn ambities zijn met de Dementie community, ze is pro-actief, accuraat, heeft goede ideeën en helpt me bij het aanbrengen van structuur, overzicht en consistentie. Daarbij geeft ze zelf ook goed haar eigen grenzen en voorwaarden aan. Vanaf onze eerste kennismaking hadden we al een klik. En hoewel het thema dementie nieuw voor haar is, leert ze snel en wordt ze steeds enthousiaster over het onderwerp.
En ook ik leer bij, Stefanie introduceerde Trello. Op deze online projectmanagement tool verzamelen we alle ideeën, content en visuals en verdelen we de taken.
Zeg nou zelf, zo’n virtual assistant wil jij toch ook?”

Saskia Danen

Eigenaar, Dementie Academie