06-122 56 297 stefanie@regelsteefbs.nl

 

 

Wie ben ik?

Na 15 keer verhuizen en het prille moederschap ben ik nu volledig fan van rust, reinheid en regelmaat. Het vele thuiszitten en thuiswerken tijdens de lockdowns heeft mijn hoofd en lijf veel goed gedaan. Door jarenlange lichamelijke klachten, na een Pfeiffer- en Lyme-infectie in mijn studententijd, ging ik vaak over mijn fysieke grens heen. Nu heb ik met veel hulp bij het zoeken naar de juiste leefstijl, waaronder aangepaste voeding, verminderen van stress en minder intensief sporten, mijn energie goed onder controle gekregen en luister ik altijd naar mijn lijf.

Toen ik in 2017 door mijn werkgelukcoach werd getipt op het vak van Virtual Assistant dacht ik: JA dit is het! En wat ben ik blij dat ik dit werkelijkheid heb gemaakt! Mijn eigen tijd indelen en samenwerken met mensen waar ik een klik mee heb. Op mijn eigen voorwaarden werken en de diensten aanbieden waar ik goed in ben en die ik ontzettend leuk vind om te doen.

Dan kan ik in een flow werken en zit ik goed in mijn vel! Zo kan ik A-synchroon werken, zoals ’s avonds of in het weekend, dan maak ik mijn gouden uren. Oftewel ik pak die energiemomenten en werk effectiever!

Het leren luisteren naar je lijf en hierdoor slimmer gaan werken, dat ga ik andere ondernemers ook leren! 

Een combinatie van zakelijke ondersteuning en vitaliteitsadvies is daarom de perfecte combi om ondernemers mee te helpen. Ik neem randzaken uit handen en geef handvatten om focus en overzicht te creëren. Brainstormen, content bedenken en redigeren op het gebied van vitaliteit, inclusie en creativiteit daar ga ik van AAN. Heel fijn om hiermee waardevol te kunnen zijn voor drukke ondernemers. En met mijn superkracht, doorzettingsvermogen, zorg ik ervoor dat je op mij kunt bouwen en dat ik met jouw bedrijf mee kan groeien!

Ik ben Stefanie Bakx, 39 jaar jong, samenwonend met Arno en mama van Pepijn (3). Sinds 2021 wonen we in het groene en rustige Lelystad. 6 minuutjes lopen naar mijn schoonouders en 10 minuutjes lopen naar mijn schoonzus. Heel fijn de familie zo dichtbij.

Ik ben opgegroeid in een kunstzinnig gezin in een prachtige oude Drentse woonboerderij met een poppenmuseum en ik was een echt paardenmeisje.

Na mijn studies Office Management en Kunstbeleid en Management heb ik ruim twaalf jaar werkervaring opgedaan in ondersteunende functies in internationale organisaties in de Randstad. Van beeldende kunst, gemeente tot aan de handel. Allemaal met een fijne informele cultuur en korte lijntjes.

Ik ben een Multipotential, Manifesting Generator en een Blauw gedragstype. Dus: leergierig, praktisch ingesteld, zelfredzaam, flexibel en punctueel en laat niet meer los tot ik mijn doel geregeld heb.

 

Mijn kernwaarden zijn:

Integriteit, Vitaliteit, Praktisch,

Zorgvuldigheid en Creativiteit.

Wil je meer RegelSteef? Volg mij dan dagelijks op Instagram stories op @stefanie_regelsteef

Leuke weetjes over Steef

In mijn creatieve buien maak ik graag menuborden met krijt in onze buitenkeuken. Verder is het verboden terrein voor mij bij de barbecue.

Ik  ben niet bang voor levensechte poppen. We haddden er vroeger meer dan 300 van staan in een museum in onze boerderij. Ik moest er doorheen lopen naar mijn slaapkamer. In het donker.

Ik werd Nederlands kampioen op mijn 13e met een dressuur viertal bij de pony’s. De discipline zat er al vroeg in. Klein meevallertje: mijn stiefmoeder zat in de jury.

We hadden er in 2017 al bijna voor getekend, werken en wonen op Bonaire. Wat een blij lijf krijg ik op dat eiland! Hopelijk lukt het later als we groot zijn!

Wat anderen over mij zeggen

Stefanie heeft met haar bedrijf Regelsteef de UWV trainingen van de Lymevereniging in najaar 2021 en voorjaar 2022 op een prettige en professionele manier ondersteund. De communicatie met de trainers en met de deelnemers is door haar perfect geregeld. Een aanrader wanneer je met je organisatie een training of een event wilt organiseren!

Annemiek Voor in 't holt

Voorzitter, Lymevereniging

Toen ik met Stefanie in contact kwam, had ik meteen door dat dit een speciale dame is. Ze is gedreven, heeft lef. Ze durft haar mening te geven en helpt je als ondernemer om even ‘out of the box’ te denken. Ze heeft tal van goede ideeën, die ik ook heb toegepast in mijn e-book. Verder heeft ze enorm veel passie voor haar vakgebied en is het fijn samenwerken.

Arie Kroon

Adviseur Veiligheid, Gezondheid & Welzijn, vgw.plus.nl

Stefanie heeft mij geholpen in de backoffice om maandelijks de boekhouding aan te leveren bij de accountant. Ze heeft ontzettend veel geduld, werkt enorm gestructureerd en maakt alles tijdig af. Zo had ik geen zorgen om mijn financiële verplichtingen. Toen ik iemand in dienst had die het intern kon overnemen, heeft Steef het proces gedocumenteerd en overgedragen zodat wij zelf in ons kracht staan. Dank voor je tomeloze inzet!

Kirsten Kramer

Creatief Directeur, KombiSOL B.V.

We hebben een gesprek gehad met Stefanie, wat een mega fijn gesprek was dat. Heel veel geleerd van haar onder andere over hoe wij onze Instagram kunnen verbeteren. Wat wij ook mega fijn vonden, was dat ze ons profiel echt had bekeken en gericht aandachtspunten kon geven. Ook mogen wij haar altijd benaderen bij vragen. Superfijn, dankjewel Stefanie voor jouw tijd en kennisdeling!

Marlie en Marie-Anna

Verloskunde studenten, Verlos Student