06-122 56 297 stefanie@regelsteefbs.nl

 

 

Wie is Stefanie?

Na 15 keer verhuizen en het prille moederschap ben ik nu volledig fan van rust, reinheid en regelmaat. Het vele thuiszitten en thuiswerken tijdens de lockdowns heeft mijn hoofd en lijf veel goed gedaan. Door jarenlange lichamelijke klachten, na een Pfeiffer- en Lyme-infectie in mijn studententijd, ging ik vaak over mijn fysieke grens heen. Nu heb ik met veel hulp bij het zoeken naar de juiste leefstijl, waaronder aangepaste voeding, verminderen van stress en het stoppen met volleyballen, mijn energie goed onder controle gekregen en luister ik altijd naar mijn lijf.

Toen ik in 2017 door mijn werkgelukcoach werd getipt op het vak van Virtual Assistant dacht ik: JA dit is het! En wat ben ik blij dat ik dit werkelijkheid heb gemaakt! Mijn eigen tijd indelen en samenwerken met mensen waar ik een klik mee heb. Op mijn eigen voorwaarden werken en de diensten aanbieden waar ik goed in ben en die ik ontzettend leuk vind om te doen.

Dan kan ik in een flow werken en zit ik goed in mijn vel! Zo kan ik A-synchroon werken, zoals ’s avonds of in het weekend, dan maak ik mijn gouden uren. Oftewel ik pak die energiemomenten en werk effectiever!

Het leren luisteren naar je lijf en hierdoor slimmer gaan werken, dat ga ik andere ondernemers ook leren! 

Een combinatie van zakelijke ondersteuning en vitaliteitsadvies is daarom de perfecte combi om ondernemers mee te helpen. Ik neem randzaken uit handen en geef handvatten om focus en overzicht te creëren. Brainstormen, content bedenken en redigeren op het gebied van vitaliteit, inclusie en creativiteit daar ga ik van AAN. Heel fijn om hiermee waardevol te kunnen zijn voor drukke ondernemers. En met mijn superkracht, doorzettingsvermogen, zorg ik ervoor dat je op mij kunt bouwen en dat ik met jouw bedrijf mee kan groeien!

Ik ben Stefanie Bakx, 38 jaar jong, samenwonend met Arno en mama van Pepijn (3). Sinds 2021 wonen we in het groene en rustige Lelystad. 6 minuutjes lopen naar mijn schoonouders en 10 minuutjes lopen naar mijn schoonzus. Heel fijn de familie zo dichtbij.

Ik ben opgegroeid in een kunstzinnig gezin in een prachtige oude Drentse woonboerderij met een poppenmuseum en ik was een echt paardenmeisje.

Na mijn studies Office Management en Kunstbeleid en Management heb ik ruim twaalf jaar werkervaring opgedaan in ondersteunende functies in internationale organisaties in de Randstad. Van beeldende kunst, gemeente tot aan de handel. Allemaal met een fijne informele cultuur en korte lijntjes.

Ik ben een Multipotential, Manifesting Generator en een Blauw gedragstype. Dus: leergierig, praktisch ingesteld, zelfredzaam, flexibel en punctueel en laat niet meer los tot ik mijn doel geregeld heb.

 

Mijn kernwaarden zijn:

Integriteit, Vitaliteit, Praktisch,

Zorgvuldigheid en Creativiteit.

Wil je meer RegelSteef? Volg mij dan dagelijks op Instagram stories op @stefanie_regelsteef

Leuke weetjes over Steef

In mijn creatieve buien maak ik graag menuborden met krijt in onze buitenkeuken. Verder is het verboden terrein voor mij bij de barbecue.

Ik  ben niet bang voor levensechte poppen. We haddden er vroeger meer dan 300 van staan in een museum in onze boerderij. Ik moest er doorheen lopen naar mijn slaapkamer. In het donker.

Ik werd Nederlands kampioen op mijn 13e met een dressuur viertal bij de pony’s. De discipline zat er al vroeg in. Klein meevallertje: mijn stiefmoeder zat in de jury.

We hadden er in 2017 al bijna voor getekend, werken en wonen op Bonaire. Wat een blij lijf krijg ik op dat eiland! Hopelijk lukt het later als we groot zijn!

Wat anderen over mij zeggen

Stefanie heeft met haar bedrijf Regelsteef de UWV trainingen van de Lymevereniging in najaar 2021 en voorjaar 2022 op een prettige en professionele manier ondersteund. De communicatie met de trainers en met de deelnemers is door haar perfect geregeld. Een aanrader wanneer je met je organisatie een training of een event wilt organiseren!

Annemiek Voor in 't holt

Voorzitter, Lymevereniging

In korte tijd heeft Stefanie zich alle te gebruiken applicaties eigen gemaakt. Stefanie werkt nauwgezet, kan goed plannen en prioriteren en koppelt goed terug. Je weet waar je aan toe bent. Spin in het web van het team concerncontrol. Een goede organisator die het overzicht bewaart.

Martin Jonker

Afdelingsmanager Concern Control, Gemeente Haarlem

Stefanie is een zeer betrokken en klantvriendelijke medewerker. In het presentatieteam van het CBKU toonde zij zich een flexibele, leergierige en oplossingsgerichte medewerker.

Toon Kort

Directeur, Centrum Beeldende Kunst Utrecht

Stefanie is een fijne collega, denkt vooruit, plant, is leergierig en zelfredzaam.

Ook is ze flexibel, betrokken en serieus in haar werk en weet ze haar weg te vinden.

Anja de Bruijn

Afdelingsmanager Afdeling M, Gemeente Haarlem