Over Stefanie

Van Hollende Office Manager naar Zen Online Mentor

Na 15 keer verhuizen en het prille moederschap ben ik nu volledig fan van rust, reinheid en regelmaat. Het vele thuiszitten en thuiswerken tijdens de lockdowns heeft mijn hoofd en lijf veel goed gedaan. Door jarenlange lichamelijke klachten, na een Pfeiffer- en Lyme-infectie in mijn studententijd, ging ik vaak over mijn fysieke grens heen. Nu heb ik met veel hulp bij het zoeken naar de juiste leefstijl, waaronder aangepaste voeding, verminderen van stress en minder intensief sporten, mijn energie goed onder controle gekregen en luister ik altijd naar mijn lijf.

Toen ik in 2017 door mijn werkgelukcoach werd getipt op het vak van Virtual Assistant dacht ik: JA dit is het! En wat ben ik blij dat ik dit werkelijkheid heb gemaakt! Mijn eigen tijd indelen en samenwerken met mensen waar ik een klik mee heb. Op mijn eigen voorwaarden werken en de diensten aanbieden waar ik goed in ben en die ik ontzettend leuk vind om te doen.

Dan kan ik in een flow werken en zit ik goed in mijn vel! Zo kan ik A-synchroon werken, zoals ’s avonds of in het weekend, dan maak ik mijn gouden uren. Oftewel ik pak die energiemomenten en werk effectiever!

Het leren luisteren naar je lijf en hierdoor slimmer gaan werken, dat ga ik andere ondernemers ook leren! 

Een combinatie van zakelijke ondersteuning en vitaliteitsadvies is de perfecte combi waar ik ondernemers in de afgelopen 3 jaar mee heb geholpen. Ik geef handvatten om focus en overzicht te creëren. Brainstormen, jouw accountable houden en redigeren op het gebied van vitaliteit, inclusie en creativiteit daar ga ik van AAN.

Als OERsterk Business Mentor is het mijn missie om startende VA’s en ervaringsdeskundigen te helpen met het creëren van hun ideale bedrijf, zodat zij ook die gezondheidsvoordelen gaan ervaren!

Ik ben Stefanie Bakx, samenwonend met Arno en mama van Pepijn (4). Sinds 2021 wonen we in het groene en rustige Lelystad. 6 minuutjes lopen naar mijn schoonouders en 10 minuutjes lopen naar mijn schoonzus. Heel fijn de familie zo dichtbij.

Ik ben opgegroeid in een kunstzinnig gezin in een prachtige oude Drentse woonboerderij met een poppenmuseum en ik was een echt paardenmeisje.

Na mijn studies Office Management en Kunstbeleid en Management heb ik ruim twaalf jaar werkervaring opgedaan in ondersteunende functies in internationale organisaties in de Randstad. Van beeldende kunst, gemeente tot aan de handel.

Ik ben een Multipotential, Manifesting Generator met 10 (!) kanalen en een Blauw gedragstype. Dus: leergierig, praktisch ingesteld, zelfredzaam, flexibel en punctueel en laat niet meer los tot ik mijn doel geregeld heb.

 

Mijn kernwaarden zijn:

Vertrouwen, Openheid, Praktisch,

Zorgvuldigheid en Creativiteit.

Wil je meer RegelSteef? Volg mij dan dagelijks op Instagram stories op @stefanie_regelsteef

Leuke weetjes over Steef

Ik ben hooked aan koude training! Aan het begin van mijn werkdag dip ik in een koud badje in de tuin of ik neem een koude douche. Ik ervaar sindsdien zoveel meer energie en blijheid!

Ik  ben niet bang voor levensechte poppen. We haddden er vroeger meer dan 300 van staan in een museum in onze boerderij. Ik moest er doorheen lopen naar mijn slaapkamer. In het donker.

Ik werd Nederlands kampioen op mijn 13e met een dressuur viertal bij de pony’s. De discipline zat er al vroeg in. Klein meevallertje: mijn stiefmoeder zat in de jury.

We hadden er in 2017 al bijna voor getekend, werken en wonen op Bonaire. Wat een blij lijf krijg ik op dat eiland! Door middel van huizenruil kunnen we nu vaker voor langere tijd op dit prachtige eiland verblijven!

 Nachtuilenpost ontvangen?

Ik ben een Nachtuil en werk graag in de stille avonduren.
Wil jij graag wijze raad
en een eerlijk inkijkje in het leven van een Nachtuil?

Schrijf je dan hiernaast in voor de Nachtuilenpost!

In deze regelmatige mail deel ik mijn inzichten in mijn ondernemersreis.

Ik deel de leuke momenten EN mijn geleerde lessen waar jij ook veel aan hebt.

Uiteraard ’s avonds laat geschreven en in je mailbox!

Lees hier mijn Privacyverklaring