Wat anderen over mij zeggen

“Stefanie heeft Super tentakels! Bij Stefanie heb ik een op maat gemaakt coachingstraject gevolgd om mijn VA onderneming een fijne basis te geven. Als (startende) ondernemer kom je er al snel achter dat ondernemen echt een vak apart is. Het is fijn als iemand dan helpt met begeleiden, richting geeft en je accountable houdt. 
Het fijne hierbij aan Stefanie vond ik dat zij zich aan past aan wat voor mij goed werkte, regelmatig checkt hoe het gaat en ook met veel voorbeelden uit de praktijk komt. 
 
Door de begeleiding van Stefanie weet ik nu beter wie mijn ideale klant is, hoe ik mijn werkweek graag wil vullen en heb ik geleerd hoe ik de lead kan nemen bij het werken met nieuwe klanten. Van het zoeken naar klanten tot en met de evaluatie, na dit traject kun jij de wereld aan. 

Een fijne bonus is het netwerk van Stefanie, dat is absoluut goud waard. Je leert zelf netwerken en krijgt hier veel tips in, maar doordat zij jou beter leert kennen ziet zij ook mooie samenwerkingskansen tussen jou en ondernemers die op zoek zijn naar ondersteuning.
Need I say more? Ik denk het niet… 
100% tevreden!”
Isaura

Zindzi VA

“Met RegelSteef als mijn VA is mijn team 100% compleet. Samen brainstormen en sparren we over marketing- en social media acties. Stefanie denkt mee, regelt en realiseert het eigenhandig. Passend bij mij en mijn doelklant. Betrokken, scherpzinnig, verrassend en energiek.”

Marjolijn Daverveld

100% Marjolijn

“Onlangs had ik het voorrecht om met Stefanie Bakx te spreken, en ik kan eerlijk zeggen dat het een echte eye-opener was. Haar ideeën en inzichten hebben me doen inzien dat mijn ervaring als gespecialiseerd Reumaverpleegkundige een schat aan mogelijkheden biedt in mijn nieuwe rol als Virtual Assistant (VA).

Stefanie Bakx deelde enkele geweldige concepten met me, waarvan ik niet had gedacht dat ze mogelijk waren. Ze bracht me op ideeën over samenwerkingen en kansen die me veel energie gaven. Bovendien, mijn achtergrond in het geven van scholingen en deelnemen aan medische onderzoeken kunnen nu dienen als waardevolle ervaringen waarbij ik anderen kan ondersteunen als VA.
Ik ben haar ontzettend dankbaar voor haar inspiratie en ik kijk uit naar een toekomst vol mogelijkheden en nieuwe avonturen in mijn VA-carrière.

Belinda Jilderda

Jilderda VA Services

Ik was op zoek naar iemand die naast mij wilde bouwen aan mijn onderneming, zodat ik me verder kon focussen op de groei die ik voor ogen had. Zo kwam Stefanie op mijn pad. Behalve een onwijze lieverd die duidelijk écht heel bevlogen is in wat ze doet, is ze bereid naast je te staan, met je mee te kijken, en óók van een afstand te kijken naar wat je beoogt en hoe dat er voor een ‘buitenstaander’ of potentiële klant uitziet.
In onze samenwerking was Stefanie vooral mijn sparringpartner, waardoor ik vaak in korte tijd effectieve stappen kon zetten. Stefanie focust op een gedegen planning en het concretiseren van resultaten, waardoor je in korte tijd je eerstvolgende stappen scherp krijgt. Ik waardeer Stefanie’s enthousiasme, commitment, en professionaliteit; maar ook haar vermogen om tactvol aan te geven waar je verwachtingen moet bijstellen of welke stappen je beter kan zetten. Ik kijk met veel waardering terug op onze fijne samenwerking!

Kirsten

“Ik mocht meedoen met de content avond bij Stefanie, een super fijne host die met iedereen contact maakt tijdens de zoom call. Ik wist zelf niet goed wat ik moest verwachten omdat dit mijn eerste keer was, maar ik werd meteen heel fijn verwelkomt. Goed om van te voren in gedachte te hebben waarover je wilt schrijven. Er kwamen bij mij heel wat ideeën naar boven doordat we samen een oefening gingen doen om in het hier en nu te zijn. Ik vond het een erg interessante avond waar alle ruimte was om iets in te brengen!”

Katinka van der Zee

Tink Assistent

“Wat ben ik blij en dankbaar dat ik Stefanie heb gevonden!
Allereerst was ze heel benaderbaar en “real” vanaf het eerste moment dat ik haar vond en contact met haar op LinkedIn opnam.
Ze is zeer professioneel, goed georganiseerd, de tools die ze gebruikt zijn heel up to date. Het klikte heel goed om samen met haar te werken. Haar hulp betekent veel voor me. Na de eerste brainstormsessie zie ik al resultaat van het toepassen van wat we besproken hebben. Ze denkt met je mee en stuurt je zelfs door naar de website van andere collega’s in de branche voor iets wat niet haar specialisatie is. Hoe cool is dat!?
Ze snapt je echt, beantwoordt netjes al je vragen en daarom blijf ik bij haar, omdat ik weet dat ze mijn cheerleader zal zijn en me zal helpen groeien.
Ik heb mijn tweede brainstormsessie al geboekt en ik wil Stefanie oprecht aanbevelen aan alle aspirant-VA’s en eigenlijk niet alleen aan de beginnende VA’s. Echt een sparring partner.”

Roxana Rognean

Rox VA Solutions

“Better Steef than Sorry! is niet voor niks de pay-off van deze talentvolle VA. We hebben Regelsteef ingehuurd om ons te helpen bij een project. Ze zorgde voor de structuur, het overzicht en het geweten. Stefanie hield ons scherp en voegde waarde toe door ervaringen en ideeën te delen. Ik kan absoluut aanbevelen met deze 1000-poot samen te werken. Voor ons is het zeker ook niet de laatste keer.”

Crystal Ziel

Directeur, Natuurlijk Inclusief

“Ik had de STEEFstormsessie gewonnen, waar ik super blij mee was en ben. Het was een super leuk gesprek samen. Stefanie wist doordat ik een vragenlijst van te voren had ingevuld, waar we het over gingen hebben. Ze had zich super goed voorbereid en ingelezen in mijn bedrijf. Van te voren vond ik het lastig om de sales gesprekken te voeren en dan voornamelijk het binden van klanten en vroeg ik haar of we het konden hebben over werk-privé balans. We hebben beide onderwerpen uitvoerig besproken en ze kwam met super goede praktische tips. Zo heb ik niet alleen mijn netwerk daarna kunnen uitbreiden maar ervaar ik ook meer rust in mijn lichaam. 

In de weken daarna zat ik super erg in de creatieve flow, had ik 1 nieuwe klant, mijn website verbeterd en een e-book gelanceerd! 
De STEEFstormsessie raad ik zeker aan om te doen, je krijgt een betere kijk op de bedrijf zonder dat het zweverig is. Je krijgt juist tips en tricks waar je gelijk mee aan de slag kunt. Daarnaast deelt ze veel van haar eigen ervaringen over haar werk als VA en business mentor.”
Cynthia

Cynibini

“Eerst wist ik nooit hoe ik het schrijven van content moest aanpakken.
Dankzij Stefanie weet ik dat nu wel. Zij geeft veel tips en handvatten en kan goed aansturen. Indien je er behoefte aan hebt, geeft zij achteraf ook nog feedback op jouw geschreven content, dus dat is ook superfijn!

Ik raad ook zeker iedereen aan om de contentavond bij te
wonen. Die avond is voor mij een hele fijne en ontspannen beleving
geweest en zeker heel waardevol gebleken!”

Sandra

Spot-On Support

Ik vind de contentavond echt een fijne avond. Helemaal gefocust schrijven aan content, ofwel voor jezelf of voor een klant. Ik heb er veel aan gehad en de tekst die ik wilde schrijven kwam bijna als vanzelf uit mijn pen rollen. Super is het dat Stefanie ook de tekst wilde voorzien van feedback. Heel blij mee, want het ging om mijn Over Mij pagina voor mijn website. De contentavond is een aanrader!

Tinie

10 voor Support

“Ik kijk met veel plezier terug op de content avond van Stefanie! Het heeft me veel inzichten gegeven en Stefanie gaf ons ook enorm handige tips die we direct in de praktijk konden omzetten. Het was een leerzame, aangename en heel productieve avond met een fantastische host!”

Arrezina

Virtual Assistant Arrezina

“Superleuke en heel interessante brainstormsessie gehad met RegelSteef. In verband met vragen betreffende mijn op te starten bedrijf goede en bruikbare tips gekregen qua efficiënt werken, energiemanagement en handige tools. Deze onderwerpen had ik zelf vooraf mogen kiezen en waren door haar goed voorbereid middels Miro. De afspraak kon ik zelf online inplannen en dat is ook heel handig.
Stefanie is professioneel en weet waar ze het over heeft. De sessie verliep op een fijne, gezellige manier en ze neemt echt haar tijd. Heb veel aan haar tips en tricks. Net even op een andere manier naar iets kijken is heel plezierig. Ook het feit dat je achteraf de opname  toegestuurd krijgt is van toegevoegde waarde. Altijd iets om op terug te pakken.
Dus heel erg bedankt Steef! En voor degenen die twijfelen over een sessie met haar: zeker de moeite en investering waard!”

Lucienne Driessen

3ssen Communities

“Stefanie, online community manager Dementie academie en mijn liefdevolle stok achter de deur.

Ik was al langer aan het nadenken over het inschakelen van een VA. Had het gevoel dat ik wel wat ondersteuning kon gebruiken, vooral bij het daadwerkelijk uitvoeren van alle ideeën die ik heb. Vanaf januari 2023 is Stefanie gestart als online community manager van de Dementie academie. En ik weet nu al dat ik niet meer zonder kan.
Stefanie snapt wat mijn ambities zijn met de Dementie community, ze is pro-actief, accuraat, heeft goede ideeën en helpt me bij het aanbrengen van structuur, overzicht en consistentie. Daarbij geeft ze zelf ook goed haar eigen grenzen en voorwaarden aan. Vanaf onze eerste kennismaking hadden we al een klik. En hoewel het thema dementie nieuw voor haar is, leert ze snel en wordt ze steeds enthousiaster over het onderwerp.
En ook ik leer bij, Stefanie introduceerde Trello. Op deze online projectmanagement tool verzamelen we alle ideeën, content en visuals en verdelen we de taken.
Zeg nou zelf, zo’n liefdevolle stok achter de deur wil jij toch ook?”

Saskia Danen

Dementie Academie

“Stefanie is een echte RegelSteef!

Ze heeft mij het afgelopen jaar meerdere keren tips en advies gegeven, waar ik veel aan heb gehad.

Mede dankzij Stefanie ben ik officieel gestart als VA.

Ook heeft ze mij regelmatig getipt betreft ondernemers die op zoek zijn naar een VA, welke goed aansluiten bij mijn doelgroep.

Ze is gemotiveerd en gedreven als VA en ook als Mentor.

Dat weet ik zeker! “

Amanda

Tienvirtualassistant

“Stefanie heeft met haar bedrijf Regelsteef de UWV trainingen van de Lymevereniging in najaar 2021 en voorjaar 2022 op een prettige en professionele manier ondersteund. De communicatie met de trainers en met de deelnemers is door haar perfect geregeld. Een aanrader wanneer je met je organisatie een training of een event wilt organiseren.”

Annemiek Voor in 't holt

Voorzitter, Lymevereniging

“Toen ik met Stefanie in contact kwam, had ik meteen door dat dit een speciale dame is. Ze is gedreven, heeft lef. Ze durft haar mening te geven en help je als ondernemer om even ‘out of the box’ te denken. Ze heeft tal van goede ideeën, die ik ook heb toegepast in mijn e-book.

Verder heeft ze enorm veel passie voor haar vakgebied en is het fijn samenwerken.”

Arie Kroon

VGW Plus

“Stefanie heeft mij geholpen in de backoffice om maandelijks de boekhouding aan te leveren bij de accountant. Ze heeft ontzettend veel geduld, werkt enorm gestructureerd en maakt alles tijdig af. Zo had ik geen zorgen om mijn financiële verplichtingen. Toen ik iemand in dienst had die het intern kon overnemen, heeft Steef het proces gedocumenteerd en overgedragen zodat wij zelf in ons kracht staan. Dank voor je tomeloze inzet!”

Kirsten Kramer

KombiSOL B.V.