Wil jij graag snel inspiratie en praktische handvatten voor jouw online business?
Boek een STEEFstormsessie

“Steef, Bij mij loopt mijn hoofd nogal vol met heel wat vragen en ik merk ook heel wat obstakels (in mijn hoofd). Ben jij in de gelegenheid om even te Teamsen binnenkort?”

Ik krijg het afgelopen jaar steeds vaker vragen van vrouwen uit mijn netwerk die werken als online ondernemer en die graag snel gericht advies willen. Echt superleuk! En enorm dankbaar dat ze in mij een goede raadgever zien.

Ik heb daarom nu een leuk en inspirerend aanbod waarin je snel geholpen bent. Dat is……

‘De losse STEEFstormsessie’

Je ontdekt meerdere mogelijkheden over het starten als online ondernemer met jouw uitdagingen met behulp van een hele productieve brainstorm samen met mij. Je mag van alles op mij afvuren, mits ik maar voorbereid ben natuurlijk!

Ik stel scherpe vragen, geef je tips, adviezen, goede raad, een inkijkje in mijn koppie. Ik leg je uit hoe ik bepaalde zaken voor en tijdens het ondernemen heb aangepakt en we bespreken wat jij daar aan kunt hebben.

Je krijgt direct concrete handvatten over onderwerpen waar jij nog mee worstelt. Bijvoorbeeld over de praktische invulling van je business of het managen van energie. We ontdekken samen wat passend is voor jou. 

Hoe het werkt?

  • Je boekt een STEEFstormsessie via de knop hieronder en we plannen de sessie op korte termijn in.
  • Je vult vooraf een vragenlijst in, zodat ik jou en je bedrijf al een beetje leer kennen en ik mij kan voorbereiden.
  • De sessie duurt 1,5 uur
  • Voor het brainstormen gebruiken we het whiteboard Miro
  • Je ontvangt achteraf een opname en de uitwerkingen van de brainstorm
  • Jouw investering: € 127,- (excl btw)

Dankzij de STEEFstormsessie 

  • Ga je mogelijkheden ontdekken over het werken als online ondernemer met jouw energieniveau.

  • Ga je door willen pakken met de praktische invulling van je bedrijf.

  • Ga je voor je zien hoe je succesvol gaat ondernemen met jouw uitdagingen.

Heb jij hier nu behoefte aan?

Boek dan een STEEFstormsessie en je krijgt snel bezielende hulp van mij!

“Wat ben ik blij en dankbaar dat ik Stefanie heb gevonden!
Allereerst was ze heel benaderbaar en “real” vanaf het eerste moment dat ik haar vond en contact met haar op LinkedIn opnam.
Ze is zeer professioneel, goed georganiseerd, de tools die ze gebruikt zijn heel up to date. Het klikte heel goed om samen met haar te werken. Haar hulp betekent veel voor me. Na de eerste brainstormsessie zie ik al resultaat van het toepassen van wat we besproken hebben. Ze denkt met je mee en stuurt je zelfs door naar de website van andere collega’s in de branche voor iets wat niet haar specialisatie is. Hoe cool is dat!?
Ze snapt je echt, beantwoordt netjes al je vragen en daarom blijf ik bij haar, omdat ik weet dat ze mijn cheerleader zal zijn en me zal helpen groeien.
Ik heb mijn tweede brainstormsessie al geboekt en ik wil Stefanie oprecht aanbevelen aan alle aspirant-VA’s en eigenlijk niet alleen aan de beginnende VA’s. Echt een sparring partner.”

Roxana Rognean

Rox VA Solutions

“Superleuke en heel interessante brainstormsessie gehad met Regelsteef. In verband met vragen betreffende mijn op te starten bedrijf goede en bruikbare tips gekregen qua efficiënt werken, energiemanagement en handige tools. Deze onderwerpen had ik zelf vooraf mogen kiezen en waren door haar goed voorbereid middels Miro. De afspraak kon ik zelf online inplannen en dat is ook heel handig.
Stefanie is professioneel en weet waar ze het over heeft. De sessie verliep op een fijne, gezellige manier en ze neemt echt haar tijd. Heb veel aan haar tips en tricks. Net even op een andere manier naar iets kijken is heel plezierig. Ook het feit dat je achteraf de opname  toegestuurd krijgt is van toegevoegde waarde. Altijd iets om op terug te pakken.
Dus heel erg bedankt Steef! En voor degenen die twijfelen over een sessie met haar: zeker de moeite en investering waard!”

Lucienne Driessen

3ssen Communities

“Onlangs had ik het voorrecht om met Stefanie Bakx te spreken, en ik kan eerlijk zeggen dat het een echte eye-opener was. Haar ideeën en inzichten hebben me doen inzien dat mijn ervaring als gespecialiseerd Reumaverpleegkundige een schat aan mogelijkheden biedt in mijn nieuwe rol als Virtual Assistant (VA).

Stefanie Bakx deelde enkele geweldige concepten met me, waarvan ik niet had gedacht dat ze mogelijk waren. Ze bracht me op ideeën over samenwerkingen en kansen die me veel energie gaven. Bovendien, mijn achtergrond in het geven van scholingen en deelnemen aan medische onderzoeken kunnen nu dienen als waardevolle ervaringen waarbij ik anderen kan ondersteunen als VA.
Ik ben haar ontzettend dankbaar voor haar inspiratie en ik kijk uit naar een toekomst vol mogelijkheden en nieuwe avonturen in mijn VA-carrière.

Belinda Jilderda

Jilderda VA Services